Møntmesse i København

Så skal vi på messe igen. Denne gang er det møntafdelingen der skal på møntbørs i København. Copenhagen Coin Fair er Nordens største møntmesse. Den afholdes i år på Scandic Hotel Copenhagen og har deltagere fra både Danmark og udlandet.

Vi medbringer mønter, pengesedler, medaljer m.m. Vi medtager gerne varer fra lageret til gennemsyn. Ring 98139000 eller send os en mail på pi@stofanet.dk hvis du har specielle ønsker.

Rabatkupon kan printes via https://www.cphcoinfair.dk/

MøntBørs_2018_125x160.jpg

Vejarbejde i Aalborg centrum

Anlægsarbejderne omkring Budolfi Plads betyder ændringer for trafikken. Fra og med i dag er Algade spærret for biltrafik fra Jernbanegade til Vesterbro. Man vil stadig kunne cykle og gå på fortovet foran antikvariatet mens arbejdet står på, og vores kundeparkering “Tiendeladen 4” vil kunne benyttes som tidligere.

Vi håber på vore kunders forståelse.

trafik1.jpg

North Kunstmesse 2018

Vi deltager igen på den store kunstmesse NORTH, der i år afholdes i p-huset ved siden af Musikkens Hus.

Kom og se vores udstilling af fantastiske kunstbøger og god grafik, og oplev stor kunst fra topgallerier fra ind- og udland.

Gratis entré.

28. til 30. september, 2018. Fredag fra kl. 14-19 og lørdag og søndag fra kl. 11-17.

https://www.facebook.com/events/623656731363481/

 

Butikken i Algade har normale åbningstider.

 

North2018.jpg

Velkommen til nye studerende i Aalborg - ekstra studierabat..

Til alle studerende i Aalborg: Velkommen til byens bog-paradis 📖❤️.

Kom ind i butikken og få hele september 2018 20 % studierabat. Husk at vise dit studiekort ved køb. Rabatten gives kun ved kontantsalg i butikken, men bøger kan sagtens bestilles online til afhentning via www.pilegaards.com

Vi glæder os til at se jer - både nye og gamle studerende.

 

 www.pilegaards.com

www.pilegaards.com

Bogkatalog

Nyt bogkatalog over Einar Nielsen's efterladte bibliotek. Einar Nielsen var ivrig Henrik Pontoppidan samler og forsker, og det er en fornøjelse at præsentere så mange titler både af og om nobelpristageren.

Kataloget kan sendes pr. mail som pdf. Send mail til pi@stofanet.dk

Bøger om mystik - ny liste/katalog

I anledning af Krop-Sind-Ånd helsemessen i Aalborg Kongres & Kultur Center 2.-4. marts 2018, har vi lavet en lille bogliste..

Listen indeholder vort udvalg af bøger om mystik, dvs.  bøger om clairvoyance, healing, spiritualitet, krystaller, astrologi og meget meget mere....

https://www.dropbox.com/s/71o3fvfh4nkok2z/mystikmarts2018.pdf?dl=0

Vi har også et stort udvalg af bøger om helse/sundhed.... Se et udvalg på hjemmesiden, eller kom og besøg os...

 

Afsløring af uglens navn

Så fik uglen endelig sit navn....

Det har været en svær beslutning! Vi har modtaget rigtigt mange gode forslag både på facebook og på instagram, men endelig har vi fundet navnet.

Hun skal hedde Fru Katti

Glem ikke at tiltale hende med Fru, det er meget vigtigt....

En norsk kunde skrev i begrundelsen:

Altså. ... Denne vakre uglen er jo tross alt norsk og behøver et norsk navn! Det er en "kvinne" og bør derfor hete Katti! Katti Anker var en av Norges fremste kvinneforkjempere og opprettet mødrehjem for ugifte og barn :-) Som vi vet kan jo godt våre vakre kvinner også "bruse litt med fjærene" hehe... Helt på sin plass! Mvh norsk kunde

 

Hvad skal uglen hedde?

Kære bogvenner!

Vi har brug for jeres hjælp!

Denne ældre norske dame nærmer sig de 82 år, og alligevel holder hun sig flot... Hun er en klog ugle og ELSKER bøger.... Måske aner man en smule bogstøv i den smukke fjerdragt, men blikket er klart og stråler af visdom. Hun lukker aldrig et øje og er en daglig kilde til stor inspiration både for vore kunder og os selv.

Men hvad hedder hun? Indtil nu har hun blot heddet "Ugle", og derfor beder vi nu om jeres hjælp. Hjælp os med at finde det helt rigtige navn til vores bogugle!

Forslag kan både skrives på instagram og på facebook. Beslutningen tages d. 1. december 2017. Alle forslag er mere end velkomne. Som tak for hjælpen trækker vi blandt alle besvarelserne 2 modtagere af et gavekort på 300,- kr.

I må meget gerne give os et like med på vejen. Del gerne, så vi kan få flere følgere på vores side.
På forhånd tak.

Mange boglige hilsener fra

Nina, Søren, Alina & Jens

www.pilegaards.com

ugle1.jpg

Skandinavisk Antikvarbogmesse 2017

29.-30. september 2017

Så skal vi på udstilling igen! :-)

Vi glæder os til at have stand på den store internationale antikvarbogmesse, der afholdes d. 29. - 30. september i Bibliotekssalen i Rundetaarn i København.

Antikvarer fra Danmark og hele Europa udstiller alt fra bibliofile skatte, fantastiske førsteudgaver til gedigne brugsbøger samt grafik, kort og stik.

Åbent fredag d. 29. og lørdag d. 30. september, begge dage fra 12 til 20.

Vel mødt

Rundetaarn.postkort2017.layout3-page-001.jpg