Afsløring af uglens navn

Så fik uglen endelig sit navn....

Det har været en svær beslutning! Vi har modtaget rigtigt mange gode forslag både på facebook og på instagram, men endelig har vi fundet navnet.

Hun skal hedde Fru Katti

Glem ikke at tiltale hende med Fru, det er meget vigtigt....

En norsk kunde skrev i begrundelsen:

Altså. ... Denne vakre uglen er jo tross alt norsk og behøver et norsk navn! Det er en "kvinne" og bør derfor hete Katti! Katti Anker var en av Norges fremste kvinneforkjempere og opprettet mødrehjem for ugifte og barn :-) Som vi vet kan jo godt våre vakre kvinner også "bruse litt med fjærene" hehe... Helt på sin plass! Mvh norsk kunde

 

Hvad skal uglen hedde?

Kære bogvenner!

Vi har brug for jeres hjælp!

Denne ældre norske dame nærmer sig de 82 år, og alligevel holder hun sig flot... Hun er en klog ugle og ELSKER bøger.... Måske aner man en smule bogstøv i den smukke fjerdragt, men blikket er klart og stråler af visdom. Hun lukker aldrig et øje og er en daglig kilde til stor inspiration både for vore kunder og os selv.

Men hvad hedder hun? Indtil nu har hun blot heddet "Ugle", og derfor beder vi nu om jeres hjælp. Hjælp os med at finde det helt rigtige navn til vores bogugle!

Forslag kan både skrives på instagram og på facebook. Beslutningen tages d. 1. december 2017. Alle forslag er mere end velkomne. Som tak for hjælpen trækker vi blandt alle besvarelserne 2 modtagere af et gavekort på 300,- kr.

I må meget gerne give os et like med på vejen. Del gerne, så vi kan få flere følgere på vores side.
På forhånd tak.

Mange boglige hilsener fra

Nina, Søren, Alina & Jens

www.pilegaards.com

ugle1.jpg

Skandinavisk Antikvarbogmesse 2017

29.-30. september 2017

Så skal vi på udstilling igen! :-)

Vi glæder os til at have stand på den store internationale antikvarbogmesse, der afholdes d. 29. - 30. september i Bibliotekssalen i Rundetaarn i København.

Antikvarer fra Danmark og hele Europa udstiller alt fra bibliofile skatte, fantastiske førsteudgaver til gedigne brugsbøger samt grafik, kort og stik.

Åbent fredag d. 29. og lørdag d. 30. september, begge dage fra 12 til 20.

Vel mødt

Rundetaarn.postkort2017.layout3-page-001.jpg