Hvad skal uglen hedde?

Kære bogvenner!

Vi har brug for jeres hjælp!

Denne ældre norske dame nærmer sig de 82 år, og alligevel holder hun sig flot... Hun er en klog ugle og ELSKER bøger.... Måske aner man en smule bogstøv i den smukke fjerdragt, men blikket er klart og stråler af visdom. Hun lukker aldrig et øje og er en daglig kilde til stor inspiration både for vore kunder og os selv.

Men hvad hedder hun? Indtil nu har hun blot heddet "Ugle", og derfor beder vi nu om jeres hjælp. Hjælp os med at finde det helt rigtige navn til vores bogugle!

Forslag kan både skrives på instagram og på facebook. Beslutningen tages d. 1. december 2017. Alle forslag er mere end velkomne. Som tak for hjælpen trækker vi blandt alle besvarelserne 2 modtagere af et gavekort på 300,- kr.

I må meget gerne give os et like med på vejen. Del gerne, så vi kan få flere følgere på vores side.
På forhånd tak.

Mange boglige hilsener fra

Nina, Søren, Alina & Jens

www.pilegaards.com

ugle1.jpg

Skandinavisk Antikvarbogmesse 2017

29.-30. september 2017

Så skal vi på udstilling igen! :-)

Vi glæder os til at have stand på den store internationale antikvarbogmesse, der afholdes d. 29. - 30. september i Bibliotekssalen i Rundetaarn i København.

Antikvarer fra Danmark og hele Europa udstiller alt fra bibliofile skatte, fantastiske førsteudgaver til gedigne brugsbøger samt grafik, kort og stik.

Åbent fredag d. 29. og lørdag d. 30. september, begge dage fra 12 til 20.

Vel mødt

Rundetaarn.postkort2017.layout3-page-001.jpg