Flaubert-serien

#flaubertserien – kurator: Birgitte Krejager

 ”Hvor ville man vide meget, hvis man kendte bare fem, seks bøger godt”

 Dette citat af forfatteren Gustave Flaubert, har givet inspiration til et samarbejde mellem Birgitte Krejsager - @litteratursamtaler.med.mening – og Pilegaards Antikvariat.

Birgitte Krejsager er litteraturhistoriker med rødder i europæisk kultur- og kunsthistorie. Birgitte Krejsager underviser og holder foredrag om litteraturen, laver litterære byvandringer m.m. Hun samtaler om litteraturen, især på instagram som @litteratursamtaler.med.mening og formidler litteraturvidenskab på højt niveau med fokus på litteraturens betydning for kultur og dannelse.

 Birgitte Krejsager har med indsigt og passion, kurateret en serie bogpakker med 5-6 titler i hver, der med god kvalitet beriger med stof til tanker og litteratursamtaler. #flaubertserien er et sikkert valg for boglæseren, der har lyst til ny inspiration.

Hver bog er i sig selv fremragende læsning, men tilsammen udgør de en uundværlig, mangefacetteret og kvalificeret bogsamling.

Der vil i hver bogpakke være en rød tråd, der binder bøgerne sammen.

Hver bogsamling i Flaubertserien er unik og bogpakken koster uanset førpris 3-400 kr.

Med alle bogpakkerne følger et håndskrevet kort med en kort introduktion

til bogpakkens indhold.

Flaubert-serien kan ses i antikvariatet, og kan bestilles via instagram @pilegaardsantikvariat , facebook www.facebook.com/pilegaardsantikvariat eller via hjemmesiden.

 God læselyst!

 

                                                  @litteratursamtaler.med.mening - www.litteratursamtaler.dk @pilegaardsantikvariat

20201008_120544.jpg