Møntmesse i København

Møntmesse i København

Søndag d. 27. oktober 2019 deltager vi på årets store møntmesse i København. Copenhagen Coin Fair er Nordens største møntmesse. Den afholdes i år på Scandic Hotel Copenhagen og har deltagere fra både Danmark og udlandet.

Vi medbringer mønter, pengesedler, medaljer m.m. Vi har nyligt fået en fantastisk ældre møntsamling til salg. Se nærmere under “Nyheder” på vores mønthjemmeside www.pilegaard-coins.dk . Vi medtager gerne varer fra lageret til gennemsyn. Ring 98139000 eller send os en mail på pi@stofanet.dk hvis du har specielle ønsker.

Rabatkupon kan printes via https://www.cphcoinfair.dk/

HPIM2149-COLLAGE.jpg

North Kunstmesse 2019

NORTH er tilbage for 4. gang – og vi er med! Kom og se lækre kunstbøger og grafik m.v.

Det bliver større, vildere og endnu flottere end tidligere! Flere gallerier, mere kunst og i de fedeste, rå rammer. NORTH er essensen af en sprød, spændende, forførende og folkelig kunstmesse.

Som altid har vi inviteret danske topgallerier, og vi holder fast i den internationale profil med gallerier fra bl.a. Island, Sverige og Holland.

Igen i år er NORTH også på den allerbedste scene, vi overhovedet har kunnet støve op: Parkeringskælderen ved Musikkens Hus. Det bliver utrolig flot og råt og en oplevelse, der bider sig fast. Og det allerbedste… Der er naturligvis gratis adgang fra start til slut.

north19.jpg

Møntmesse

Vores møntafdeling Pilegaards Mønthandel deltager i møntbørsen “Mønter i Aalborg 2019” søndag d. 7. april i Vejgaardhallen.

En del af vort store lager af mønter, pengesedler, medaljer, møntalbum og andet tilbehør samt numismatisk litteratur kan ses på www.pilegaard-coins.dk

Nønteriaalborg2019.jpg

Pilegaards Antikvariat og Mønthandel deltager på udstilling

Vi udstiller på messen “Antik & Design 2019” i Viborg 1.-3. februar 2019.

Messen finder sted i hal 5 & 6, Stadion Allé 3 i Viborg 

Vi vil på vores stand vise bøger om antikviteter, design brugskunst og kunst. Vi tager også original grafik, mønter, pengesedler og et stort udvalg af sølvsmykker.

Åbningstider

Antik & Design 2019 er åben fredag den 1. februar kl. 12.00-18.00 samt lørdag den 2. og søndag den 3. februar kl. 10.00-17.00.

http://www.tinghallen.dk/events/941-antik-design-20182

tinghallen2019-001.jpg

Juletiden i antikvariatet

Juletiden nærmer sig. Vi kan allerede nu mærke juletravlheden, og glæder os til en jul med mange firkantede pakker under træet.

Vi elsker de alenlange ønskesedler med bogønsker, og kan mærke en stigende efterspørgsel efter de antikvariske og brugte bøger. Hos boghandleren oplever man ofte, at mange titler ikke kan leveres. Derfor bliver kunderne begejstrede, når de kan finde ønskerne i et antikvariat. Hvis en konkret titel ikke findes på hylden, gør vi alt for at skaffe den hjem.

Vi har 250.000 bøger på lager, et stort udvalg af mønter og pengesedler, brugte guld- og sølvsmykker, frimærker, litografier - og ja, måske lige præcis den ultimative personlige gave, som ikke engang stod på ønskesedlen…. Gavekort er selvfølgelig også en mulighed.

Spørg personalet - vi hjælper står klar med både vejledning og inspiration. Og husk hun en del af vort store lager kan ses online - ring eller skriv eller kom ind og “gå en tur i butikken”. I Pilegaards Antikvariat pakker vi gerne ind til julegaver, og alt kan byttes efter jul. Denne service leverer vi også gerne til kunder der bor langt væk. Vi sender mange bogpakker afsted hver dag. Pengene kan også gives retur hvis bonen er med.

Husk vore parkeringspladser i baggården Tiendeladen 4

Glædelig før-juletid.

jul2018.jpg

Møntmesse i København

Så skal vi på messe igen. Denne gang er det møntafdelingen der skal på møntbørs i København. Copenhagen Coin Fair er Nordens største møntmesse. Den afholdes i år på Scandic Hotel Copenhagen og har deltagere fra både Danmark og udlandet.

Vi medbringer mønter, pengesedler, medaljer m.m. Vi medtager gerne varer fra lageret til gennemsyn. Ring 98139000 eller send os en mail på pi@stofanet.dk hvis du har specielle ønsker.

Rabatkupon kan printes via https://www.cphcoinfair.dk/

MøntBørs_2018_125x160.jpg

Vejarbejde i Aalborg centrum

Anlægsarbejderne omkring Budolfi Plads betyder ændringer for trafikken. Fra og med i dag er Algade spærret for biltrafik fra Jernbanegade til Vesterbro. Man vil stadig kunne cykle og gå på fortovet foran antikvariatet mens arbejdet står på, og vores kundeparkering “Tiendeladen 4” vil kunne benyttes som tidligere.

Vi håber på vore kunders forståelse.

trafik1.jpg

North Kunstmesse 2018

Vi deltager igen på den store kunstmesse NORTH, der i år afholdes i p-huset ved siden af Musikkens Hus.

Kom og se vores udstilling af fantastiske kunstbøger og god grafik, og oplev stor kunst fra topgallerier fra ind- og udland.

Gratis entré.

28. til 30. september, 2018. Fredag fra kl. 14-19 og lørdag og søndag fra kl. 11-17.

https://www.facebook.com/events/623656731363481/

 

Butikken i Algade har normale åbningstider.

 

North2018.jpg

Velkommen til nye studerende i Aalborg - ekstra studierabat..

Til alle studerende i Aalborg: Velkommen til byens bog-paradis 📖❤️.

Kom ind i butikken og få hele september 2018 20 % studierabat. Husk at vise dit studiekort ved køb. Rabatten gives kun ved kontantsalg i butikken, men bøger kan sagtens bestilles online til afhentning via www.pilegaards.com

Vi glæder os til at se jer - både nye og gamle studerende.

 

www.pilegaards.com

www.pilegaards.com

Bogkatalog

Nyt bogkatalog over Einar Nielsen's efterladte bibliotek. Einar Nielsen var ivrig Henrik Pontoppidan samler og forsker, og det er en fornøjelse at præsentere så mange titler både af og om nobelpristageren.

Kataloget kan sendes pr. mail som pdf. Send mail til pi@stofanet.dk

Bøger om mystik - ny liste/katalog

I anledning af Krop-Sind-Ånd helsemessen i Aalborg Kongres & Kultur Center 2.-4. marts 2018, har vi lavet en lille bogliste..

Listen indeholder vort udvalg af bøger om mystik, dvs.  bøger om clairvoyance, healing, spiritualitet, krystaller, astrologi og meget meget mere....

https://www.dropbox.com/s/71o3fvfh4nkok2z/mystikmarts2018.pdf?dl=0

Vi har også et stort udvalg af bøger om helse/sundhed.... Se et udvalg på hjemmesiden, eller kom og besøg os...