Juletiden i antikvariatet

Juletiden nærmer sig. Vi kan allerede nu mærke juletravlheden, og glæder os til en jul med mange firkantede pakker under træet.

Vi elsker de alenlange ønskesedler med bogønsker, og kan mærke en stigende efterspørgsel efter de antikvariske og brugte bøger. Hos boghandleren oplever man ofte, at mange titler ikke kan leveres. Derfor bliver kunderne begejstrede, når de kan finde ønskerne i et antikvariat. Hvis en konkret titel ikke findes på hylden, gør vi alt for at skaffe den hjem.

Vi har 250.000 bøger på lager, et stort udvalg af mønter og pengesedler, brugte guld- og sølvsmykker, frimærker, litografier - og ja, måske lige præcis den ultimative personlige gave, som ikke engang stod på ønskesedlen…. Gavekort er selvfølgelig også en mulighed.

Spørg personalet - vi hjælper står klar med både vejledning og inspiration. Og husk hun en del af vort store lager kan ses online - ring eller skriv eller kom ind og “gå en tur i butikken”. I Pilegaards Antikvariat pakker vi gerne ind til julegaver, og alt kan byttes efter jul. Denne service leverer vi også gerne til kunder der bor langt væk. Vi sender mange bogpakker afsted hver dag. Pengene kan også gives retur hvis bonen er med.

Husk vore parkeringspladser i baggården Tiendeladen 4

Glædelig før-juletid.

jul2018.jpg